guns_and_teddies
sklep

opinie

wasze komentarze
Andrzej/banax, 2017.07.25
Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Dziękuję i polecam ze wszech miar :).
Waldy, 2017.07.25
Co tu wiele pisać......zamawiałem coś tam kiedyś i teraz. Nic się nie zmieniło - szybka wysyłka, bardzo dobre opakowanie i dobra cena. Gorąco polecam
BOGUNP, 2017.06.09
GODNI POLECENIA
Wojtek, 2017.05.05
Lufa do Hatsana AT 44 5,5mm gwint poligonalny - nie ma co porównywać z oryginalną, ta wręcz idealna. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, od papierów po dostawę. Dziękuję i Polecam.
Tomek, 2017.05.04
Jak zwykle szybko i solidnie. Towar bardzo dobrze zapakowany.
Polecam!
Arek, 2017.05.04
Szybko, solidnie. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, bardzo dobry kontakt. POLECAM!
Igor, 2017.04.11
Wszystko jak zawsze bezproblemowo , szybko i solidnie . Dziękuję pozdrawiam
tomas63, 2017.04.05
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie,przesyłka solidnie zapakowana'
Polecam Tomasz
bunkier, 2017.03.24
Witam.
Najtanszy econ w calych internetach, ze o zwyklych sklepach nie wspomne. ;) Szybka wysylka, solidnie spakowane.
Pozdrawiam i dziekuje,
Piotr Pawel Michal
wojtek, 2017.03.22
Dobry kontakt, dobry towar. Polecam
LOK Brusy, 2017.03.01
LOK Brusy
Świetny kontakt dostawa na czas towar nie uszkodzony bardzo polecam .Pozdrawiam !
Grzegorz, 2017.03.01
Towar dobrze zapakowany. Dobry kontakt. Polecam
pawela4, 2017.02.28
Towar dobrze zapakowany polecam. Pozdrawiam
Piotr, 2017.01.02
Błyskawiczna przesyłka, towar świetnie zapakowany, najlepszej jakości i w najlepszej cenie, jaką udało mi się znaleźć.
Zawisz, 2016.12.29
Przesyłka świetnie zabezpieczona, za co wielki plus
Wiadomo, że na dostępność towarów u producenta nie ma sięzbyt wielkiego wpływu ale...
Natomiast jeśli chodzi o kontakt to, niestety, bardzo słabo to tym razem wyglądało.
Andrzej, 2016.12.13
Absolutnie i zdecydowanie należy się uznanie za profesjonalizm, sprawność realizacji, doskonały kontakt i towar o pierwszorzędnej jakości. Na to wszystko - błyskawiczna przesyłka.
Zdecydowanie polecam! Interesy z Państwem, to czysta przyjemność :)
Dziękuję i pozdrawiam, Andrzej Krawczyk
Zdzisław, 2016.12.10
Spore zamówienie złożyłem, ale wszystko dotarło jak trzeba. Świetnie zapakowane, śrut bezpieczny. Zdecydowanie polecam.
Luki, 2016.12.05
Polecam
Towar zgodny z zamowieniem i zapakowany jak trzeba
Lech, 2016.12.01
Świetny kontakt, bardzo krótki czas dostawy, zamówione rzeczy bardzo solidnie zabezpieczone.
POLECAM :)
msawik, 2016.11.29
Zamawiałem kulki w nietypowym rozmiarze .464, dzisiaj dotarły - jestem bardzo zadowolony, pomimo dosyć długiego terminu oczekiwania, ale było to wcześniej uzgodnione. Na pewno skorzystam następnym razem!
Michał.M, 2016.11.13
Robiłem zakupy w tym sklepie i ternetowym i jestem pod wielkim wrażeniem,z czystym sumieniem mogę polecić każdemu zainteresowanemu robienie zakupów w tym sklepie.Świetny kontakt ! Świetnie opakowany towar ! Szybki termin realizacji pomimo towaru na zamówienie ! Tak wiec udanych i przyjemnych zakupów bo to świetny kontrahent znajacy się na rzeczy. POLECAM !!!
Arctic, 2016.11.09
Polecam pod każdym względem. Dobry kontakt mailowy. Szybka wysyłka. Towar zapakowany jak trzeba.
Kamil, 2016.09.30
Pod każdym względem wielki plus!!! Wszystkie elementy zapakowane naprawdę porządnie! Polecam!!!
zrt, 2016.09.24
Przesyłka b. solidnie opakowana, świetny kontakt-Polecam
Tomek, 2016.08.28
@Bogdan Kimla
Panie Bogdanie dziękuję za informację, szkoda że nie dostałem jej jako odpowiedź na maila, mój komentarz byłby zbędny.
Pociski oczywiście odbiorę jak tylko przyjdą. Szkoda, że H&N ma takie kłopoty - właściwie korzystam tylko z ich wyrobów, a zużycie idzie w tysiące.
Czekam na info o mojej dostawie oraz ew o usunięciu wąskiego gardła w H&N wtedy pójdą następne zamówienia bo do tej pory nie było powodów do narzekań.
Pozdrawiam
Tomek
Piotr Podolski, 2016.08.28
przesyłka na czas dobrze zapakowana kontakt mail ze sprzedawcą jasny i czytelny.
po potwierdzeniu posiadania towaru właciłem kasę za 2 dni pociski miałem w domu

polecam
to mój pierwszy u nich zakup ale wolałem się upewnić czy towar mają dopiero wpłaciłem kasę
Bogdan Kimla, 2016.08.19
Otrzymałem wczoraj E-Mail z H&N:
"Sicherlich haben Sie auch bemerkt, dass die Lieferzeiten für H&N Geschosse in den letzten Monaten sehr lang sind.
Das hat zweierlei Gründe:
• Zum einen haben wir in diesem Jahr mehr Aufträge als je zuvor bekommen.
• Zum anderen ist der Krankenstand in der Geschossproduktion sehr hoch. Die Produktionskapazität liegt zurzeit bei ca. 1/3 der normalen Kapazität. Um diesen Engpass langfristig zu beseitigen versuchen wir weitere, qualifizierte Mitarbeiter für diesen Bereich einzustellen. Dies gestaltet sich aufgrund der derzeitig guten Arbeitsmarktsituation als schwierig und langwierig.
Ich bitte um Ihr Verständnis."

Co mniej więcej znaczy:
"Z pewnością zauważyliście, że czas realizacji w ostatnich miesiącach stał się bardzo długi.
To ma dwa powody:
- mamy więcej zleceń w tym roku niż kiedykolwiek wcześniej
- mamy wysoki poziom zwolnień lekarskich na produkcji pocisków. W chwili obecnej poziom produkcji jest na poziomie 1/3 normalnej wydajności. Staramy się znaleźć pracowników, ale na chwilę obecną z powodu dobrej sytuacji na rynku pracy jest to trudne.
Prosimy o wyrozumiałość"

Tyle tłumaczenia z niemieckiego.
A ode mnie:
Nie mam wpływu na to, co ile i kiedy dostaję. Składam zamówienie w H&N bezpośrednio po wpłynięciu Waszych zamówień. Średnio co miesiąc jeżdżę do Polski - po drodze przez fabrykę H&N - i zabieram to, co mi naszykowali.
Nie zawsze jest to komplet. Szkoda też, że nie jestem w ciąży. Może mógłbym wtedy poza kolejnością...
Niestety, nie jestem jedynym zamawiającym w H&N i po prostu obowiązuje mnie kolejka. A "stałem" już tam nie raz w kilkumiesięcznych kolejkach.

@Tomek
dziś rano przelałem zwrot za .357 HP i połowę kosztów przesyłki.
Te pociski są "w kolejce" i pewnego dnia je dostanę. Wtedy się zgłoszę, że je mam i podejmiesz decyzję czy je jeszcze chcesz.
Tomek, 2016.08.18
Od kilku miesęcy czekam na rezalizację reszty zamówienia. Brak odpowiedzi na maile, a w kontakcie telefonicznym zwodzenie i zwalanie winy na H&N. Sorry ale chyba naprawa maszyn nie trwa pół roku bo firma by dawno splajtowała.
Było dobrze, a teraz nie polecam.
Piotr, 2016.08.13
Zakup pocisków H&N - wszystko przebieglo tak jak powino.
guten, 2016.06.22
Wszystko sprawnie i w jak najlepszym porządku, towar zapakowany bezpiecznie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz e-mail, POLECAM.
calfik, 2016.06.16
Przesyłka bardzo dobrze i profesjonalnie zabezpieczona.Towar zgodny z opisem.BARDZO POLECAM. Ekspresowo dostarczona.
Radek, 2016.06.15
Szybko, bezproblemowo, najwyższa jakość, najlepsza cena jaką znalazłem.
viktor333, 2016.06.04
Trochę to trwało , względy logistyczne ale sprzęt jaki do mnie dotarł jest pierwsza klasa. Dziękuję za pomoc w zakupach mojego Walthera na Egun . Jeśli macie czas i cierpliwość polecam kolegę Bogdana jako pośrednika .
Marek, 2016.06.04
Nareszcie powrót do najlepszych tarcz Krüger do jakich strzelałem.
Paczka spakowana perfekcyjnie, ekspresowa dostawa. Polecam.
Fradziu, 2016.05.06
Sprzęt zapakowany wzorcowo, sprawna dostawa. Polecam powtórnie.
jacek, 2016.04.27
za towar zapłaciłem 07.04.2016 dzisiaj mamy 27.04.2016 a śrutu nie ma DNO
Marek W, 2016.04.25
Zakupiłem tarcze Kruger, okazały się bardzo dobre. Przesyłka dotarła szybko. Polecam.
Toudee10, 2016.04.18
Polecam Firmę zdecydowanie. Tarcze doszły na 3 dzień po zamówieniu. Znakomicie, sprawnie i bez zbędnych ceregieli.
Dziękuję i pozdrawiam.
Rimpopo, 2016.04.04
Towar zapakowany wzorowo . Kontakt ze sklepem super.
Polecam
Kazimierz, 2016.04.02
Przesyłka dotarła nie uszkodzona.Bardzo dobrze zapakowana. Zawartość zgodna z zamówieniem.
Piotr B., 2016.03.22
Kolejny już raz przesyłka doszła do mnie przed upływem 48 godzin od zamówienia. Pociski HN tradycyjnie najwyższej jakości w rozsądnej cenie.
Dziękuję i pozdrawiam!
Jaćwing, 2016.03.01
Przesyłka i towar bez zarzutu. W takim opakowaniu można pewnie wysłać nitroglicerynę. Dziękuję.
Fradziu, 2016.02.24
Stan dostarczonej w ekspresowym, zgodnym z zamówieniem, paczki z zewnątrz jak i od środka był estetyczny. Sposób zabezpieczenia cennej przesyłki oceniam także na bardzo dobry (duża ilość materiałów absorbujących wstrząsy). Po przebrnięciu przez zabezpieczenia dotarłem do zamówionego towaru, który uradował szczególnie moje prawe oko, ponieważ był to przeziernik z płynną regulacją źrenicy :-)
Paweł, 2016.02.24
Towar bardzo bezpiecznie zapakowany, dotarł bez uszkodzeń.
Jakość towaru znakomita.
biniu, 2016.02.16
przesylka z kulami H&N .38 specjal dotarla. wszystklo zapakowane prawidlowo i bezpiecznie dotarlo. Pozdrawiam Zbigniew P
Impuls, 2016.02.15
Transakcja zrealizowana wzorcowo. Towar ok, opakowanie przesyłki zapewniające dobre zabezpieczenie. Będziemy korzystali w przyszłości z usług firmy.
Dziękujemy.
MKS LOK Kęty, 2016.02.10
Kontakt i współpraca ze sklepem wzorowa. Proponuję na stronie zamieścić ofertę "szkolenie w zakresie obsługi sklepów oraz podejścia do klienta".
Towar sprawnie szybko dostarczony. odpowiedź na e-mail expressowa.
Polecam
Putoran, 2016.02.03
Kontakt ze sklepem wzorcowy, towar bardzo dobrze zabezpieczony i zapakowany. Szczerze polecam!!! Kamil O.
Waldemar, 2016.01.27
Towar dotarł dobrze zapakowany,bez uszkodzeń.Pozdrawiam WALDEMAR
Mirek, 2016.01.13
Tarcze dotarły wzorowo zapakowane. Szybka wysyłka. Polecam.
biniu, 2016.01.12
Witam. Własnie zamówiłem pociski H&N wad cuttery wszystkie trzy wagomiary i zauważyłem ze żle podalem swój adres e majlowy. własciwy : zapbiniu@hoga.pl . Piślewski Zbigniew tel 602461028. Poza tym wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Rafał, 2016.01.10
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, paczka zabezpieczona solidnie wręcz wzorcowo, towar najwyższej jakości a cena... no cóż porównanie z innymi sprzedawcami miażdży ich ofertę !!! Kto nie jest pewien POLECAM a kto już kupi GWARANTUJĘ, że wróci tutaj ponownie :)
Eugeniusz, 2016.01.03
Wszystko bardzo solidnie opakowane,a towar zgodny z opisem i oczekiwaniami .Polecam
t, 2015.12.28
Towar zapakowany wyśmienicie, brak uszkodzeń transportowych. Czas dostarczenia robi wrażenie i zaburza przyczynowość zdarzeń.
Zawartość wyborna. Cena przedmiotów nie ma konkurencji. Profesjonalizm godny naśladownictwa. Chylę czoła i polecam "bez obawień"!
tw
Stary, 2015.12.18
Zamówienie dotarło w umówionym czasie - kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, towar pierwsza liga, zabezpieczenie towaru wzorowe - szczerze polecam tego sprzedawcę, 100% zadowolenia i satysfakcji.
Jacek W, 2015.12.16
Znakomity kontakt , zamówienie zrealizowane w terminie , zabezpieczenie towaru wzorowe,
przyjemnie robić zakupy u takiego sprzedawcy - polecam wszystkim .
Kedar, 2015.12.14
Jakiś czas temu odebrałem paczkę i wszystko było ok.
Kimla to świetny dostawca :)
Andrzej, 2015.11.20
jak zwykle paczka świetnie zapakowana, towar bez zarzutu. Dziękuję!!
Piotr, 2015.11.19
Odebralem paczke z pociskami H&N. Wszystko OK.
Darek, 2015.11.13
Szybko, sprawnie i na temat. Wszystko spakowane jak należy i zgodne z zamówieniem. Sprzedawca godny polecenia.
Ryszard, 2015.11.04
Dziękuję za bardzo szybką realizację zamówienia. Jak zwykle bardzo profesjonalne podejście do klienta. Towar najwyższej jakości zapakowany perfekcyjnie. Ceny bezkonkurencyjne. Zdecydowanie polecam wszystkim kupującym :)
Janusz K., 2015.10.22
Zamówienie dotarło, wszystko w porządku. Polecam dostawcę.
soda, 2015.10.22
Zamówiłem tarcze. Czas realizacji imponujący. Towar zapakowany jakby to były jakieś kosztowności lub jajka ;-). Jestem zadowolony!
Piotr, 2015.10.21
Kolejne dwie paczki pociskow H&N przyszly w terminie, w stanie bez zastrzezen.
mietekmk2, 2015.10.20
Wszystko bardzo solidnie opakowane,a towar zgodny z opisem i oczekiwaniami .Polecam
janek, 2015.10.02
Ze sprzedaży zostały wycofane częsci do FWB - czemu ??? :(
Marcin, 2015.09.29
Zamówiłem śrut do elaboracji, realizacja zamówienia zgodnie z oczekiwaniami klienta. Sprzedawca godny polecenia
Piotr, 2015.09.24
Zamowilem pociski H&N. Przyszly w umowionym terminie, dobrze zapakowane. Bez zastrzezen.
robsonus, 2015.09.18
paczka dotarła w bardzo dobrym stanie. W środku wszystko było solidnie opakowane i zabezpieczone przed wstrząsami.
Cenowo, sklep jest bezkonkurencyjny.
Andrzej, 2015.08.20
Pistolet przyszedł profesjonalnie zapakowany. Wszystko w porządku. Polecam dostawcę!
Andrzej
sportowiec77, 2015.07.29
sportowiec77 201529 lip
Bardzo dobrze zapakowana przesylka ,rowniez bardzo szybka dostawa wszystko w najlepszym porzadku ,naprawde polecam tego dostawce ....................
mleki, 2015.07.22
Bogdan , wycofałeś z oferty JSB 5,5 już na stałe ?
biniu, 2015.07.21
Zamówiona przesyłka Scatt MX dotarła w doskonalym stanie . Profesjonalne zabezpieczona ,Zawartośc zgodna ze specyfikacja.polecam.Sprzedawca bardzo profesjonalnie podchodzi do wykonywanego zadania.
Waldemar, 2015.07.07
Tarcze super zabezpieczone.Pełen profesjonalizm.Pozdrawiam.
AL, 2015.06.22
Polecam. Dobra informacja, szybka przesyłka dobrze zapakowana.
Pablo79, 2015.06.21
Przepraszam, automatyczny słownik zmienił słowo blenda na błędna.
Pablo79 , 2015.06.21
Dostałem opaskę z błędną tak jak chciałem.
Pablo79
Krzysztof M, 2015.06.19
Kupowałem kalibromierze 0,22 oraz 0,32 - Sprzedawce oceniam bardzo pozytywnie, towar zapakowany bardzo dobrze, od wpłaty do dostawy minęło 4 tygodnie czyli tak jak zapowiedziano wcześniej. Polecam tego sprzedawce.
2071, 2015.06.17
Polecam ,wysylka szybka ,paczka SUPER zapakowana. Nie ma co sie zastanawiac.
zrt, 2015.06.12
B solidna firma, wysyłka błyskawiczna! /dwa dni/
kukulka76, 2015.05.21
Jak zwykle super- szybko, solidnie zapakowane, pełne zadowolenie w rozsądnej cenie. Cieszę się że znów wybrałem ten sklep na swoje zakupy.
Igor Gazda, 2015.05.21
Wszystko w jak najlepszym porządku . Śrut zabezpieczony nie do ruszenia . Wszystko sprawnie i szybko . Dziękuję do następnego zamówienia .
wojanek@wp.pl, 2015.05.20
Ponownie miałem okazję skorzystać z usług Firmy, i ponownie potwierdzam pełen profesjonalizm. Na każdym etapie realizacji zamówienia- satysfakcja z faktu zakupów właśnie Tutaj.
Pozdrawiam Zespól
Waldemar, 2015.05.07
Jeszcze raz potwierdzam, iż firma jest bardzo solidna. Ponownie polecam!
niebieski, 2015.05.06
Świetny kontakt ze sklepem, błyskawiczna dostawa. Sklep godny polecenia..
PawełW, 2015.05.05
Rękawica strzelecka Hammerli: świetne wykonanie, wysoka jakość. Przesyłka dotarła szybko, cóż więcej można dodać? Super Sklep
zdzicho.h, 2015.04.29
Przesyłka bardzo dobrze i profesjonalnie zabezpieczona.Towar zgodny z opisem.BARDZO POLECAM.
adriano, 2015.04.23
jak zawsze ok :)
PK, 2015.04.23
Przesyłka dotarła starannie zapakowana i zgodna z zamówieniem. Polecam!
Grzegorz Pawlik, 2015.04.13
Bardzo solidna firma. Już drugie zamówienie i na pewno będą kolejne, ponieważ wszystko jest dostarczone na czas, dobrze zabezpieczone, a oferowane rzeczy są wysokiej jakości. Polecam.
sieri, 2015.04.12
Kolejne zamówienie wszystko super firma godna polecenia paczka bardzo dobrze zapakowana dziękuje
pozdrawiam
Waldemar, 2015.04.10
Bardzo solidna firma. Polecam
Borek, 2015.04.08
Towar dostarczony w terminie. Sposób zapakowanie bez zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm.
Zbycht, 2015.04.02
Zamówienia zawsze realizowane profesjonalnie, towar pierwszej klasy w bezkonkurencyjnych cenach, zawsze zapakowane jakby w środku były jajka.
Dziękuję za udane transakcje i polecam.
Antek Rylke, 2015.03.13
Kolejne zamówienie, jak zwykle świetna obsługa i szybka wysyłka.
ramzes665, 2015.03.13
Wszystko świetnie zapakowane i zabezpieczone. Ekspresowa dostawa. Nie pierwsze moje zamówienie i na pewno nie ostatnie!
Polecam.
Jakub Jasiewicz, 2015.03.04
Pełen profesjonalizm w kwestii pakowania towaru. Błyskawiczna realizacja zamówienia i dobry kontakt mailowy. Polecam!
PK, 2015.03.02
Dziękuję za sprawną wysyłkę i bardzo staranne i skuteczne zabezpieczenie towaru (śrut). Polecam innym klientom!
sandokan61, 2015.02.28
Wszystko super. Polecam.
SSS GROM, 2015.02.27
Jak zwykle wszystko w porządku z przesyłką - śrut starannie zapakowany,brak śladów jakichkolwiek uszkodzeń
Stowarzyszenie Strzelectwa Sportowego GROM w Żarach na jakiś czas będzie miało dobrą zabawę
Adam Pawłowski, 2015.02.25
Zamówienie złożyłem po raz pierwszy. I na pewno nie ostatni :-)
Jestem bardzo zadowolony z towaru (tarcze i kulochwyt 17x17), jak i z fachowej obsługi.
Zdecydowanie polecam!!!!
Jarek, 2015.02.24
Jak zwykle wszystko doskonale. Pozdrawiam
revaner, 2015.02.16
Kolejne zamówienie i kolejna świetna obsługa i sprawnie dostarczony towar. Dziękuję!
mors1947, 2015.02.02
Zamawiany produkt w oryginalnym fabrycznym opakowaniu, należycie zabezpieczony. Dostawa bez zastrzeżeń
Krzysztof Kubiak, 2015.01.30
Przesyłka bardzo dobrze i solidnie zapakowana,dobry kontakt oraz szybka wysyłka.Towar bardzo dobrej jakości. Polecam i dziękuję.

revaner, 2015.01.25
Kupiłem na tej stronie HW-40. Dziękuję za fachową obsługę, szybki i konkretny kontakt i natychmiastową wysyłkę. Będę wracał przy okazji kolejnych zakupów.
Grzegorz, 2015.01.22
Paczka dotrała do celu sprawnie , informacja mailowa na każdym etapie zamówienia.
Sposób pakowania i zabezpieczania towaru na najwyższym poziomie
zamówiłem tylko tarcze strzeleckie , a zapakowane byly jak porcelana z chin ,
duża ilość folii i gazet gwarantuje nietykalość i bezpieczeństwo zamówionego towaru .
Olek, 2015.01.16
Strzelectwo Kimla - standard, jak zwykle śruty zapakowane starannie, jak zwykle towar pierwsza klasa, i jak zwykle kontakt i przesyłka na wysokim poziomie.
ramzes665, 2015.01.09
Witam, paczka dotarła ekspresowo (na 3 dzień od zamówienia) , był dobrze zapakowany. Polecam !
Ryszard.
firehunter, 2015.01.07
Dziękuję za transakcję, towar wysłany jak zwykle bardzo szybko, profesjonalnie zapakowany. Oczywiście towar najwyższej jakości. W Nowym Roku życzę samych sukcesów :)
krzysztof Rosiński, 2015.01.03
Witam. Jestem bardzo zadowolony. Byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia ,a towar doszedł bardzo szybko, starannie zapakowany i oczywiście zgodny z zamówieniem. Zdecydowanie polecam i sam będę tam dalej kupował.
Opiekun Koła Strzeleckiego przy ZSM w Radziejowie.
Igor Gazda, 2015.01.02
Witam. To moje pierwsze zakupy w Państwa sklepie i na pewno nie ostatnie . Towar zapakowany solidnie , szybka wysyłka , dobry kontakt . POLECAM i dziękuję
Mariusz/spin, 2014.12.24
Proces sprzedaży został zrealizowany bardzo profesjonalnie, stała informacja mailowa na każdym etapie realizacji.
Polecam sklep.
Daras, 2014.12.23
Towar jak zwykle dojechał cały i zdrowy, bardzo dobrze zapakowany.
Dziękuję i życzę Radosnych Świąt Bożego Narodzenia

Pozdrawiam
amok, 2014.12.23
Wszystko w jak najlepszym porządku!

Moje pierwsze, i na pewno nie ostatnie zakupy u Was w sklepie!!
Śruty zapakowane bardzo starannie i bezpiecznie, a to najważniejsze!
Wszystko super!

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2015!!
Ireneusz Rejkowski, 2014.12.17
Witam.Przesyłka dotarła bez uszkodzeń.Towar okey.Pozdrawiam.
Waldemar, 2014.12.04
Witam.Przesyłka dotarła bez uszkodzeń.Towar okey.Pozdrawiam.
gquest, 2014.12.02
Ekspresowa przesyłka, świetnie zapakowana. Towar pierwsza klasa! Dzięki !
Zawisz, 2014.12.02
Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłka iście ekspresowa , należycie zabezpieczona. Informacje na bieżąco. Wielu powinno się uczyć :)
Pewnie jeszcze wrócę ;)
MT, 2014.12.01
Witam,
faktycznie jest problem z domeną wp.pl, ponieważ sam stałem się ofiarą tej sytuacji:). Wracając do opisu obsługi, to ta faktycznie jest na wysokim poziomie. Śrut dotarł do mnie przepięknie zapakowany i to w szybkim tempie. Bardzo polecam tego sprzedawcę.
Maciek, 2014.11.27
Idealny kontakt, cena, szybkość realizacji zamówienia.
Pozdrawiam
Tomek, 2014.11.26
Doskonały kontakt, zamówione pociski hnn .451/200-RN-HS-500 doszły bardzo szybko, dziękuję i pozdrawiam.
Przemo, 2014.11.20
Dziękuję OK
adriano, 2014.11.20
Szybka wysyłka i dobry kontakt. Wszystko zapakowane jak trzeba :)
krzysiek, 2014.11.19
Przynajmniej od kilku miesięcy (a nawet dłużej) chciałbym kupić, a nie ma:
zapalniczka ahg blackmatch,
znacznik mec safety flag .22
czarne naklejki na tarcze 19mm
wkład do tarcz 250mm krg 3130
a także inne towary, które zmuszony byłem nabyć gdzie indziej np. żel do rąk Lavit, czy kapiszony 1075.
Martwię się, że mój ulubiony sklep, kakoś tak marnieje :).
hexer, 2014.11.17
A co Ci Krzyśku trzeba?
Krzysiek, 2014.11.16
Czy ten sklep znajduje się w stanie likwidacji? Coraz więcej w nim produktów "chwilowo niedostępnych"! Te "chwile" trwają już dłuższy czas...
mirek123, 2014.11.14
Wszystko w porzo - jak zawsze :)
Trzeba by po nowym roku jakieś " większe " zakupy uczynić
Marcin76, 2014.11.12
Śrut przyszedł, elegancko zapakowany, towar taki jak zamówiony. Dodatkowy plus to informowanie o statusie zamówienia. Następne zakupy śrutu też zrobię u Was. Pozdrawiam!

Marcin.
niebieski, 2014.10.23
Po raz kolejny udane zakupy.
Polecam szczególnie tarcze firmy Kruger. Żadne nie mogą się z nimi równać. Strzelanie do takich tarcz to przyjemność :).
Jarek, 2014.10.17
Właśnie otrzymałem zapalniczkę do czernienia. Wydaje się, że to jest to czego szukałem. Dzisiaj sprawdzę ją na strzelnicy.
ZS Głogówek, 2014.10.15
Witam. Już po raz kolejny robiłem zakupy "u Kimli" i jestem bardzo zadowolony. Byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia a towar doszedł bardzo szybko, starannie zapakownay i oczywiście zgodny z zamówieniem itd. Zdecydowanie polecam i sam będę tam dalej kupował.
ZS Głogówek
mayu, 2014.10.12
Od momentu zamówienia na bieżąco dostawałem maile z informacją o statusie zamówienia. Realizacja w terminie, śruty zapakowane jak należy.
Jak tylko będę potrzebował coś z tej oferty to skorzystam.
CipherDog, 2014.10.11
Bardzo solidnie zabezpieczona i szybka przesyłka, towar pierwsza klasa.
POLECAM zdecydowanie !!!
marcinnoos1111, 2014.10.11
Jak zwykle, Bogdan się postarał :)
Wszystko zgodne z zamówieniem, wszystkie towary, przyszły nienaruszone i jak zwykle bardzo starannie i porządnie zapakowane.

Pozdrawiam Marcin.
Damian, 2014.10.05
Dostałem paczke,
Jakk zwykle zadowolony w 100%
Polecam ten sklep z całą mocą
Damian z Piły
(Pablo79)
mleki, 2014.10.01
Żeby nie powielać podpisuję się obydwoma rękoma pod wszystkimi pozytywnymi opiniami a szczgólnie podkreślam zaufanie oraz świetne podejście do klienta.
Polecam.
Dzięki Bogdan !!!!!!!!

mleki
Tomasz K , 2014.10.01
Paczka bardzo dobrze zapakowana. Nie było szans aby śrut w opakowaniu uległ jakiemuś zniszczeniu!

Dziękuję i polecam za sprawną i bardzo dobrze zapakowaną przesyłkę :)
mirek123, 2014.09.29
Bodzio doszło :).

Jak zawsze zapakowane pancernie więc śrucik cały i nienaruszony . I tak trzymaj :)
wiarus70@gmail,com, 2014.09.18
Ponownie dokonałem zakupu w tym sklepie. /zapowiadałem wcześniej że tak się to potoczy/. Ponownie mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach-opakowanie, kontakt, czas wysyłki, towar. Polecam wszystkim , a sam, na pewno skorzystam ponownie.
Andrzej A., 2014.09.17
Szybka wysyłka, towar bardzo starannie zapakowany. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Polecam!
Sebastian Rawiński, 2014.09.11
Zrobiłem kolejny zakup, tym razem był to kulochwyt, towar pierwsza klasa. Polecam wszystkim i pozdrawiam.
Sebastian (Donkihot)
zrt, 2014.09.11
Polecam to świetny sklep warto w nim kupować, a zapakowanie przesyłki to poezja
sylwester@.pl, 2014.08.20
Towar bardzo dobrze zapakowany.
Szybka i profesjonalna transakcja.
Polecam wszystkim.
Sylwester51.
Jarosław P., 2014.08.19
Polecam zakupy w tym sklepie. Miła obsługa i pomoc w zakupie potrzebnego sprzętu.
Prot, 2014.08.19
Polecam, towar porządnie zapakowany szybka realizacja.
banax, 2014.08.08
Niezmiennie od lat, dla mnie wzór obsługi klienta we wszystkich aspektach transakcji. Kiedy zapasy stopnieją znów się zgłoszę :). Oczywiście polecam i dziękuję.
Bodzio, 2014.08.06
Polecam sklep obsługa super paczka zapakowana bardzo starannie polecam wszystkim ten sklep.
Leszek G., 2014.08.06
Trzeci raz kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z obsługi, jakości towaru oraz terminu dostawy (dwa dni czekałem na dostawę tarcz strzeleckich o bardzo wysokiej jakości). Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam i serdecznie dziękuję Leszek G.
Maciej, 2014.07.31
Towar zgodny z zamówieniem i porządnie zapakowany. Dość długi czas oczekiwania (ponad 3 tyg.) ale na oryginalne markowe rzeczy warto czekać.
Na pewno będę korzystał z usług tego sklepu.
Pozdrawiam.

Hubi, 2014.07.19
Towar zamówiłem tego samego dnia przelew, a towar za kilka dni był u mnie. Wszystko zapakowane starannie i bezpiecznie. Polecam w 100%.
Lukasz, 2014.07.18
Towar zamowilem w niedziele wieczorem. Przelew doszedl w poniedzialek. Towar dostalem w piatek. Za to paczka zapakowana jakby miala przetrwac koniec swiata. Pomimo dosc dlugiego czasu oczekiwania - polecam.
Olek Kopański, 2014.07.18
Jak zwykle - paczuszka pancernie zapakowana, śrut w stanie idealnym, kontakt ze sklepem bezproblemowy. 100% pozytywna opinia.pozdrawiam
Piotr, 2014.07.17
Polecam - dwa zamówienia połączone w jedno, paczka zapakowania super.
lipek, 2014.07.17
jestem super zadowolony wszystko tak jak powinno bycszybko i naczas
Ryszard M., 2014.07.15
Paczka zapakowana bardzo dobrze, czas dostawy 2 tygodnie, a części nie było na stanie sklepu. Na pewno złożę kolejne zamówienie. Polecam!
Sandokan61, 2014.07.09
Polecam. Bardzo profesjonalny sklep.
Krzynio, 2014.06.22
Super- atrakcyjna cena, paczka zabezpieczona WZOROWO (moim zdaniem do tego towaru aż za bardzo ;-) , szybko dotarła i jestem zadowolony. Kolejne zakupy znów u Państwa.
Seeerg, 2014.06.20
Понравился профессионализм и оперативность. Все отлично! Большое спасибо!
hexer, 2014.06.20
Cytat (Max): "Paczka była moim zdaniem przez Państwa dobrze zabezpieczona tylko te głąby na poczcie czymś przycisnęły w transporcie. Nie mam do Państwa żadnych pretensji bo widziałem, że jest zapakowane w folię bąbelkową."
Co do terminu dostawy, to sam jeszcze nie wiem dokładnie. Za jakieś 2-3 tygodnie. Co do rabatu, to przecież uzgodniliśmy telefonicznie 10%. Wystarczyło sobie to odliczyć.
Max, 2014.06.20
Niestety nie polecam. Kupiłem w tym sklepie diopter za ok 1000 zł. Paczka została źle zapakowana i dotarł on do mnie obtłuczony. Optyka byla sprawna a ja miałem za tydzień zawody dlatego nie prosilem sprzedawcę o wymianę bo nie chciałem czekać następny miesiąc. Sprzedający zaoferował się że w związku z tym dostanę następnym razem upust. Kilka dni temu zrobilem następne zamówienie i skontaktowałem się mailowo ze sprzedawcą w sprawie upustu i terminu dostawy. Przed wpłatą kasy chciałem ustalić czy paczka dojdzie na czas bo na stronie nie ma aktualnych informacji z terminem dostawy. Niestety mimo napisania dwóch maili do dnia dzisiajszego nie dostałem na nie odpowiedzi ( jest info na stronie, że odpowiadają w 15 minut). Próbowałem też dzwonić pod podany na stronie nr tel. również bezskutecznie. Zero kontaktu i info ze strony sprzedających nie wiem czy w takim razie mogę wysyłać kasę. Nie polecam bo poza bardzo długim czasem oczekiwania na przesylkę około 1 miesiąca zero kontaktu.
Artur Krzemiński, 2014.06.19
Paczuszka dotarał w całości, nienaruszona i ze wszystkim jak należy. Tymczasem dziękuję bardzo i napewno jeszcze skorzystam... a innym - Polecam !
lukas, 2014.06.19
Paczka doszła szybciutko wszystko w jak najlepszym porządku z resztą to nie pierwsze zakupy i nie ostatnie!
bambus0134, 2014.06.19
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko , kontakt z klientem bardzo szybki i rzeczowy . Polecam .
Bartosz Małkowski, 2014.05.23
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Polecam!
Rzufik1, 2014.05.21
Paczuszka dotarła ; towar bardzo dobrze zapakowany. Śmiało można polecać.
saturn, 2014.05.21
Wszystko ok. Polecam ten sklep. Saturn.
yaro, 2014.05.15
Witam.Komunikacja następnie towar i wysyłka na 5.Zapakowanie śrutu super.Polecam
Piotr Sz, 2014.05.15
Paczka doszła towar zapakowany bardzo dobrze. Już mam ten sklep w ulubionych polecam
Andrzej, 2014.05.10
Bardzo poważne traktowanie klienta i towaru. Śrut kupuję tylko tutaj!!!
Grzesiek, 2014.04.30
Rzadko spotykane zaufanie do kupującego, przesyłka w idealnym stanie, po prostu super (20140294)
Wito06, 2014.04.28
Przesyłka dotarła w całości. Śrut dobrze zabezpieczony. Nie stwierdziłem pogniecionych (otwarłem tylko jedno pudełko).
pozdrawiam
Wito
Szkoła, 2014.04.28
Pełny profesjonalizm - bardzo dobre ceny i kontakt. Opakowanie towaru też bardzo dobre - bez jakichkolwiek uwag. Bardzo polecam.
ChrisCO2, 2014.04.23
Witam,
dziś odebrałem przesyłkę z pistoletem Browning Buck Mark URX. Opakowana bardzo starannie - zewnętrzny twardy karton, taśmy zabezpieczające, opakowanie fabryczne owinięte folią bąbelkową. Jestem naprawdę zadowolony z ceny, przebiegu transakcji i podejścia Sprzedawcy do klienta. Kolejne zakupy planuję właśnie tutaj. Szczerze polecam!
Marek Kopeć, 2014.04.23
Kolejne zamówienie zrealizowane bardzo szybko, dobrze zapakowane ceny najniższe na rynku. Polecam
Mateusz, 2014.04.19
Kolejny komentarz którego i tak nie przeczyta. Po prostu idealna transakcja. towar otrzymałem w ciągu 2 dni. bardzo dobrze zapakowany. cena śrutu na prawdę niska. POLECAM
Agnieszka, 2014.04.18
Przesyłka dotarła bardzo szybko, całość dobrze zapakowana- nic się nie pogniotło, nie zniszczyło. Kontakt również szybki i konkretny. Dziękuję i serdecznie wszystkim polecam!
gromzary@wp.pl, 2014.04.18
Profesjonalna obsługa - szybka realizacja zamówienia. Przesyłka dobrze zapakowana bez uwag. Wypada polecać takiego sprzedawcę
Romankier, 2014.04.15
Jak zwykle profesjonalnie i bezproblemowo polecam Wszystkim takie zakupy.
Pozdrawiam.
Roman.
Ryszard Matuszkiewicz, 2014.04.10
Przystępne ceny,b.dobra obsługa.Polecam ten sklep.
R.JASZCZAK, 2014.04.08
Warto było czekać dwa tygodnie na realizację ( towar na zamówienie), opakowanie przesyłki wzorcowe będące niedoścignionym wzorem jak zabezpieczyć towar przed przewoźnikiem.
zdzicho.h, 2014.04.08
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,części zgodne z zamówieniem.Następne zakupy to tylko tutaj.Bardzo polecam!!!!! Zdzisław.
Arno, 2014.04.08
Kolejne zamówienie zrealizowane bezproblemowo. Towar OK, dobrze zapakowany.
Polecam i pozdrawiam.
Olek Kopański, 2014.04.07
Paczuszka zapakowana pancernie, śrut cały, kontakt ze sklepem i obsługą rewelacyjny. Jeśli śrut to tylko u Was.
RobFra, 2014.04.05
Przyszły części do Walthera i zaczął działać.
wiarus70@gmail com, 2014.03.27
Niedawno "odkryłem" tan sklep i jestem już po pierwszym zakupie. Ceny bardzo przystępne, dostawa błyskawiczna, opakowanie bardzo dobre, kontakt i informacje o postępie realizacji transakcji-bardzo dobre. Ogólnie sklep ten stanowi alternatywę dla kupowanie na portalu "gdzie podobno wszystko jest, ale niekoniecznie tanio" prawdopodobnie pojawię się tu na zakupach- w miarę jak będą mi ubywać akcesoria strzeleckie.
marekpapro, 2014.03.13
To drugie moje zakupy w tym sklepie , cóż mam powiedzieć...powtórzę to co inni towar ok, szybka przesyłka ,doskonały kontakt,towar świetnie zapakowany ,
czyli norma . To na pewno nie jest mój ostatni zakup w tym sklepie . Polecam wszystkim zakupy tutaj tylko nie wrogom -nie chcę żeby mieli tak dobrze jak ja :-)
Szymon Tałaj, 2014.03.12
Zakupiłem dwukrotnie towar i jestem zadowolony z obsługi,
mogę polecić ten sklep z czystym sumieniem...
Krzynio , 2014.03.12
Wszystko w porządku- szybko , sprawnie i jak należy.
topek, 2014.03.12
Błyskawiczna wysyłka.Towar taki jak zamówiłem..Jest niestety jedno malutkie ale..Jakoś waga towaru się nie zgadza. Kalkulator na Waszej stronie wskazał 14,97 kg natomiast waga paczki to 13,360 kg..Różnica półtora kilograma..Nie ważyłem śrutu ale czyżby był lżejszy niż powinien???Jest to mój któryś z kolei zakup w tym sklepie ale wcześniej nie zwróciłem na to uwagi..
Andrzej, 2014.03.10
Przesyłka dotarła szybko, była starannie zapakowana. Miły kontakt telefoniczny. Robienie zakupów w tym sklepie jest czysta przyjemnością. Serdecznie pozdrawiam.
Robert, 2014.03.07
Polecam sprzedawce, wszystko w jak najlepszym porzadku, dziękujemy za udaną tranzakcje :-)))
slawol15r, 2014.03.06
Co tu dużo pisać? Wszystko na piątkę :) Towar (śrut) b.starannie zabezpieczony. Informacja na bieżąco o stanie zamówienia. Szybko, tanio, solidnie. Polecam !!! Sławek
Damian (Pablo79), 2014.03.06
Dostałem zamówioną część.
Jak zwykle jestem zadowolony z przebiegu transakcji .
Jacza, 2014.03.01
Świetny kontakt , błyskawiczna wysyłka. Wszystko ładnie zapakowane. Pełen profesjonalizm !!!!
jarek1300, 2014.02.27
Witam.
Paczka z moim zamówieniem dotarła pod wskazany adres. Paczka zapakowana solidnie, dostarczona przez P.P w stanie nienagannym.
Dziękuję i pozdrawiam Jarek Różański
Marq, 2014.02.19
Kolejny udany zakup,polecam.
Łukasz, 2014.02.18
Towar dotarł przed chwilą... Oczywiście wszystko w jak najlepszym porządku!!!
Dzięki wielkie i do następnego zamówienia...
Olek, 2014.02.18
Zamówienie zrealizowane w 100% profesjonalnie. Paczuszka elegancko zapakowana, zawartość fachowo zabezpieczona. Własnie znalazłem swój ulubiony sklep z asortymentem wiatrówkowym. Pozdrawiam - Polecam - Aleksander Kopański
JaguaR, 2014.02.17
Super był to jedyny sklep on-lina który miał to czego potrzebowałem. Małe coś a cieszy... na pewno zrobię tu jeszcze zakupy!
Rafał, 2014.02.15
Przesyłka dotarła, wszystko w porządku. Dziękuję.
Pozdrawiam.
Robert, 2014.02.13
Paczka dotarła w terminie i w idealnym stanie.
Hubert Piotrowski, 2014.02.13
To już moje 3 czy 4 zakupy. Zamówiony towar spoza standardowej oferty zrealizowany wzorcowo.
Zbigniew Rybka/zbigr, 2014.02.11
I znowu to samo... Kolejna laurka za zapakowanie, jakość towaru, szybką wysyłkę, dobre ceny itd, itp :-). Do tych ludzi po prostu nie da się przyczepić o cokolwiek! Nuuuuuda... :-) A i tak nie przestanę u nich kupować!
nick, 2014.02.10
Zamawiałem m.in. pociski H&N. H&N powinien uczyć się pakowania od Bogdana i Olgi.
Jan Kraśko, 2014.02.10
Transakcja błyskawiczna, śrut porządnie zapakowany, wszystko tak, jak trzeba.
marekpapro, 2014.02.10
Towar zgodny z opisem- super, wzorowy kontakt i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Na pewno będę stałym klientem, o ile Państwo wytrzymają moje marudzenia :) Pozdrawienia dla Pani Olgi i dla męża.
Zbyszek, 2014.02.06
Tradycyjnie zamówienie zrealizowane sprawnie, paczka zabezpieczona jak nigdzie indziej. Polecam.
Marcin K., 2014.01.28
Przesyłka profesjonalnie zapakowana. Tarcze A3 na usztywnieniu tekturowym A3 :) . Każdy element w osobnej kopercie bąbelkowej, wszystko jak najlepiej :) Dziękuję i do następnego zakupu.

Damian, 2014.01.27
Jak zwykle paczka przyszła świetnie zabezpieczona.
Wszystko się zgadza.
Damian
Hubjur, 2014.01.16
Towar skompletowany zgodnie z zamówieniem. Przesyłka dobrze zapakowana, dotarła nie uszkodzona. Dziękuję. Na pewno będę korzystał dalej z Państwa oferty.
Paweł, 2014.01.16
Przesyłka dotarła. Wszystko w największym porządku. Świetny kontakt. Troszkę to wszystko trwało, ale po drodze były Świeta, Nowy Rok więc należy to zrozumieć. Pełen profesjonalizm.
rumpel, 2014.01.14
Zabaweczka dotarła cała . Towar zgodny z opisem. Polecam :)
Rafał, 2014.01.04
Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko doskonale zapakowane, a przy tym świetny kontakt ze sklepem i atrakcyjne ceny. Proszę o wpisanie mnie na listę stałych klientów! :)
Roman Kiersnowski, 2013.12.16
Jak zwylke towar I klasa, dstarczony w sposób bezpieczny, są także gratisy! Zaufanie Firmy do klienta niespotykane w innych firmach.
Mario, 2013.12.12
Towar starannie zapakowany, zamówienie niestandardowe spoza oferty sklepu sprawnie zrealizowane. Polecam
wo-wo, 2013.12.09
Tarcze dotarły w bardzo dobrym stanie i na pierwszy rzut oka widać bardzo dobrą jakość.Wszystko ok.
wojteksz, 2013.12.04
Jak zwykle swietnie zapakowana przesyka, do nastepnego razu.
firehunter, 2013.11.22
Przesyłka w stanie nienaruszonym, bezpieczne opakowanie, błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar doskonały. Serdecznie polecam. Pozdrawiam.
topek, 2013.11.20
Wszystko w jak najlepszym porządku..Przesyłka błyskawiczna..Następne zakupy tylko tutaj:)
KBo, 2013.11.17
Towar zgodny z opisem, spełnił swoje zadanie w testach, sama transakcja bardzo szybka i sprawna, informacja na bieżąco o statusie zamówienia, a zamówienie dotarło następnego dnia po zaksięgowaniu pieniędzy, i na dodatek w bardzo dobrze zabezpieczonej przesyłce.
lorak - Karol, 2013.11.16
Potwierdzam rewelacyjne zapakowanie towaru. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Na pewno tu wrócę :). Polecam.
Hubjur, 2013.11.16
Towar skompletowany zgodnie z zamówieniem. Przesyłka dobrze zapakowana, dotarła nie uszkodzona. Dziękuję. Na pewno będę korzystał dalej z Państwa oferty.
Hubert Piotrowski, 2013.11.15
Złożyłem zamówienie nietypowe spoza standardowo oferowanego towaru. Towar dotarł skompletowany (ściągany nawet z Włoch) i porządnie zapakowany jak zawsze. Pełen kontakt mailowy i telefoniczny oraz obustronne zaufanie.
Maciej T, 2013.11.15
Tarcze rewelacyjne. Kontakt, zabezpieczenie przesyłki na najwyższym poziomie.
asterix-b, 2013.11.07
Witam,paczka przyszła bardzo szybko i świetnie zabezpieczona.Tarcze z bardzo dobrego sztywnego papieru.Zabezpieczone wewnątrz niczym cenne obrazy.Widać profesjonalne podejście do klienta.Polecam bardzo!
wojteksz, 2013.11.05
Wczoraj wszystko doszło, świetnie zapakowane- jak ostatnio. Nastepne zakupy tez tu zrobię.Pozdrawiam
zrt, 2013.11.04
Doskonały kontakt, szybka wysyłka bez zbędnej zwłoki, towar b. dobrej jakości świetnie zapakowany.
Ł.Bocian, 2013.10.29
Paczuszka starannie zapakowana śrut cały bez uszkodzeń taki jaki miał być czyli wszystkie matryce takie same, kto strzela to wie o czym piszę w 100 % polecam
Zdzisław M., 2013.10.22
Paczka super opatulona. Przesyłka ekspres. Wszystko EXTRA. Pozdrawiam.
Dariusz, 2013.10.17
To był mój pierwszy zakup - profesjonalna obsługa , przesyłka świetnie zabezpieczona ,towar bez zarzutu kupiony na egun.de dzięki pośrednictwu pana Bogdana . Serdecznie dziękuję i gorąco polecam wszystkim zakup w tej firmie .
AndyOO, 2013.10.16
Jak zawsze po zakupie i odebranej, pancernie zapakowanej przesyłce:
Dziękuję i serdecznie polecam!
Grzegorz Pilszak, 2013.10.15
Lepiej niż myślaem. Bardzo serdecznie dziekuje. Duże miłe zaskoczenie.
pmtpriv, 2013.10.08
Zrobiłem kilka zakupów w tym części i śrut, zazwyczaj bez zarzutu, ale klasa sprzedawcy wychodzi przy okazji załatwiania spraw, które nie poszły rutynowo dobrze. Miałem taki przypadek i Gospodarze strony zdali ten egzamin bardzo bobrze.
Polecam
Krzysztof Jot, 2013.10.03
Paczka idealnie zabezpieczona, dotarła nie uszkodzona, towar świetnie zapakowany, zgodny z opisem - i pierwsza klasa !. Wszystko OK.
forester2504, 2013.10.03
witam,

zakupione przedmioty dotarły bardzo szybko, śrut bardzo starannie zapakowany, dziękuję i z pewnością znowu skorzystam z Państwa oferty.
skssdragon, 2013.09.27
Przesyłko dotarła nie uszkodzona dobrze zapakowana wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam. Pozdrawiam
cdf, 2013.09.15
Jestem bardzo zadowolony, towar świetnie zapakowany, szybka i sprawna przesyłka. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam zakupy w tym sklepie!
Dziękuję Panie Bogdanie. Pozdrawiam Janusz
zarzykkolej, 2013.09.11
Witam. Z przebiegu transakcji i kontaktu ze sprzedawcą jestem bardzo zadowolony. Przesyłka rzecz jasna dobrze zabezpieczona zawierała wszystko co trzeba plus drobne dodatki. Podsumowując: chętnie znów dokonam zakupów w tym sklepie. Pozdrawiam.
marcinnoos1111, 2013.09.11
Dziś przyszła kolejna paczka, również zapakowana fachowo:) Towar oczywiście zgodny z opisem i zamówieniem.
Pozdrawiam sprzedawcę i polecam się na przyszłość.
marcinnoos1111, 2013.09.10
Witam.. Paczka jak zawsze zapakowana profesjonalnie, POLECAM w 100%.
wroobeell, 2013.09.10
Przesyłka dobrze zapakowana,towar w porządku paczka dotarła do mnie ekspresowo.
Serdecznie polecam.
Januszpelle, 2013.09.06
Zakupy w tym miejscu, to sama przyjemność. Towar, zapakowanie przesyłki jak i czas dostarczenia.... Super.
Pozdrawiam.
Krzysztof Jot, 2013.09.04
Firma godna polecenia . Bardzo szybka dostawa. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona, towar zgodny z zamówieniem, a co najważniejsze - w DOBREJ CENIE konkurencyjnej do krajowych ofert. 1/3 różnicy w cenie na pudełku śrutu to dużo. Profesjonalny sprzedawca dbający o zadowolenie klienta. Szybko, sprawnie, wzorowo. Z zakupu jestem zadowolony, dziękuję i pozdrawiam, i pewnie jeszcze nieraz zrobię tu zakupy i polecam innym.
t4b4z4, 2013.08.15
Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie i mogę go śmiało polecić wszystkim !!!
Kontakt na wysokim poziomie, dostawa w wyznaczonym terminie, towar zapakowany solidnie i bez zastrzeżeń.

cdf, 2013.08.03
Dostarczony towar oraz sposób zapakowania przeszły moje najśmielsze oczekiwania.
Super, szczerze polecam.
Janusz
wojtek, 2013.08.01
Swietnie zapakowana paczka, gdybym wpisał adres z kodem, paczka przyszła by pewnie znacznie szybciej (musiałem szukać jej na poczcie)-no ale brak kodu to moj błąd. Dziękuje i pozdrawiam
Kermitb, 2013.07.31
Witam,
Paczka dotarła dobrze zabezpieczona. Towar bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim.

Mieczysław J.K., 2013.07.18
Witam serdecznie.
Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Szybko, dobrze zapakowane. Bardzo dziękuję.
Andrzej S, 2013.07.12
Już kilka razy robiłem zakupy w tym sklepie i jeszcze ani razu nie zawiodłem się. Towar zgodny z zamówieniem, dociera szybko, bardzo starannie opakowany i zabezpieczony. {polecam
Piotr, 2013.07.10
Paczka jak zawsze idealnie zabezpieczona, towar pierwsza klasa w dobrej cenie. Dziękuję i pozdrawiam, nieraz jeszcze zrobię tu zakupy.
Roman K., 2013.06.13
Pierwszy raz dokonałem w tym sklepie zakupów. Jestem miło zaskoczony , że tak można prowadzić firmę. Potraktowano mnie jak stałego klienta , obsługa w pełni profesjonalna. Co jest jednak najważniejsze, to pełne zaufanie do klienta !!! Teraz rozumiem zapis zawarty w haśle reklamowym firmy ( j.w) –"lepiej już nie trafisz". Bardzo polecam.
Andy, 2013.06.09
Witam, na zawodach ( zaściankowych ) ciągle są przepychanki co do interpretacji spornych strzałów, im ktoś dłużej zna komisję tym mniej wątpliwości ! Dlatego zamówiłem 2 tygodnie przed zawodami kalibromierz z lupką ... niestety z jakigoś powodu nie zdążył na zawody. Spory był zawód, ale jeszcze większe zaskoczenie, gdy w paczce z kalibromierzem znalazło się pudełko najlepszego matchowego śrutu. Wielkie dzięki !!!!!! Gdyby wszyscy naprawiali w ten sposób swoje potknięcia ............... !!!
Ivan Zasadniczy, 2013.06.07
Polecam, pełen profesjonalizm.

Ivan Zasadniczy
wako, 2013.06.07
Zakupy w kimla.de to sama przyjemność, powiadomienie o przesyłce, oczywiście szybko wysłane i solidnie zapakowane.
Polecam wszystkim.
deerhunter, 2013.05.31
Przesyłka dotarła, wszystko w jak najlepszym porządku. Ryszard B. Szczecin
GC11, 2013.05.28
Dzisiaj dotarła do mnie kolejna przesyłka (bardzo dobrze spakowana)
Towar super jak zwykle jestem zadowolony gorąco polecam wszystkim ten sklep !
banax, 2013.05.27
Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku, dzięki :).
Pablo79, 2013.05.13
Dostałem paczke ze śrutem błyskawicznie.
Paczka świetnie zabezpieczona.
Polecam sprzedawce.
Damian Piła
lisek1-72, 2013.05.10
Towar zgodny z opisem, super szybka wysyłka oraz świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam !!!
GC11, 2013.05.09
Przesyłka dotarła, dobrze zabezpieczona, towar super jakości.
Jak zwykle jestem zadowolony polecam wszystkim ten sklep.
Pozdrawiam
Andrzej, 2013.05.07
Kolejny raz zrobiłem tu zakupy i kolejny raz jestem pod wrażeniem tempa oraz jakości towaru i opakowania. Przesyłka dotarła prawie natychmiast po wpłacie, a ceny wyrażnie niższe od innych sklepów. Polecam wszystkim Andrzej z Zabrza.
Łukasz Czyż, 2013.05.06
To mój pierwszy zakup. Wszystko perfekcyjnie zapakowane. Stan idealny. Drobna pomyłka przy pakowaniu naprawiona z rekompensatą. Szczerze polecam i na pewno wrócę.
damian, 2013.05.06
towar zgodny, zapakowany bardzo starannie, polecam sprzedsawcę
Marq, 2013.04.30
Jest to mój kolejny zakup i jak zwykle,POLECAM tego sprzedawcę.
Marek K., 2013.04.26
To mój trzeci zakup w w tej firmie.Polecam towar jak zwykle starannie zapakowany, dobrej jakości , szybka wysyłka. Polecam
Leszek, Ropczyce, 2013.04.26
To mój drugi zakup w tej firmie. Towar bez zarzutu opakowanie solidne, szybka wysyłka. Polecam, będę stałym klientem. Pozdrawiam.
Marq, 2013.04.09
Wszystko szybko, sprawnie,BARDZO DOBRZE zapakowane.Polecam tego sprzedawcę
Wojtek, 2013.04.07
Przesyłka profesjonalnie zabezpieczona , wszystko zgodne z zamówieniem .
Antoni, 2013.04.04
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo starannie zapakowany, bez żadnych uszkodzeń. Niesterty, wysyłka nie była szybka.
Potwierdzenie zlożenia zamówienia otrzymałem błyskawicznie i od razu za towar zapłaciłem. Później 3 tygodnie bez kontaktu. Dopiero po mojej telefonicznej interwencji towar został wysłany i po kilku dniach dotarł do mnie. Sprzedawca wyjaśnił, że opóźnienie spowodowane było brakiem dostępu do internetu. Może tak było ale uważam, że klientowi, który już kupił towar jakaś informacja się należy i to niekoniecznie mailowa. Ze względu na jakość zapakowania przesyłki jakość towaru sklep polecam, ale tylko cierpliwym.
Jarek, 2013.04.03
Towar zapakowany wzorowo. Wszystko dotarło bez jakichkolwiek uszkodzeń. Przesyłka zrealizowana szybko.
Robert, 2013.03.28
Starannie zapakowany śrut. Pobieżnie przejrzałem pierwsze z brzegu pudełko i śrut dotarł w stanie idealnym. Zwracam uwagę na to, ponieważ kupiony przeze mnie śrut w znanym sklepie (nie przez internet) na "m" wyglądał jakby ktoś rzucał się pudełkami.
Gdyby nie przypadek, że musiałem czekać na kontakt prawie miesiąc, to stwierdził bym że wszytko poszło idealnie. A tak przy pierwszym moim zakupie w tym sklepie taka wpadka. Mam nadzieję, że Państwo wyciągnęliście wnioski z tego zdarzenia, ponieważ przy następnych zakupach nie chciałbym przechodzić tego samego. Dziękuję za dostawę.
Marek K., 2013.03.27
Polecam, to mój drugi zakup w tej firmie.Wszystko jak poprzednim razem> Towar bez zarzutu opakowanie solidne, szybka wysyłka.
Romuald, 2013.03.25
Towar dotarł zgodnie z zamówienim , sprzęt sprawny.
Arek, 2013.03.06
Towar zgodny z opisem zapakowany pancernie ,szybka wysyłka .Polecam
Andrzej, 2013.03.04
Polecam sklep miła obsługa a towar najwyższa półka.
kropek, 2013.02.16
OK!
Marek K., 2013.02.14
Towar otrzymałem starannie zapakowany.Nie ma możliwości uszkodzenia w transporcie.Profesjonalna obsługa, Polecam!!!
Artur G., 2013.02.13
Już drugi raz kupiłem tu tutaj śrut. Szybko, sprawnie i co najważniejsze tanio. Paczka naprawdę dobrze zabezpieczona. Polecam.
Ryszard, 2013.02.12
Paczka doskonale zabezpieczona. Towar (tarcze) bez żadnych uszkodzeń w stanie doskonałym. Polecam zakupy :)
ts opatrunki, 2013.01.31
Stan przesyłki oceniam na bardzo doby (karton nieuszkodzony), zawartość zgodna w zamówieniem. Przesyłka profesjonalnie zapakowana. Polecam wszystkim zakupy w tej firmie.
Arno, 2013.01.30
Towar dobrej jakości, solidnie zapakowany.
Kontakt bez zarzutu. Polecam i pozdrawiam.
Marek, 2013.01.30
Otrzymałem wszystko to co zamówiłem w nienaruszonym stanie, szybko i sprawnie, dobry i profesjonalny kontakt, wielkie dzięki i gorąco polecam.
Pozdrawiam
Łukasz, 2013.01.29
Przesyłka profesjonalnie zapakowana, części w 100% zgodne z zamówieniem. Gorąco polecam. Łukasz
norman_69, 2013.01.03
Śrut zapakowany bardziej niż pancernie,myślałem iż jest tam chyba z 10 paczek (po rozmiarach paczki)Profesjonalizm-polecam!
9
dorotha, 2012.12.24
Nie spodziewałam się, że kolejne choć już dużo mniejsze zamówienie dotrze jeszcze przed Świętami :-) Dziękuję i życzę spokojnych , rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i pomyślności w Nowym Roku 2013. Dorota z Krakowa
wierzba, 2012.12.21
Szczerze polecam, szybko, konkretnie a przesyłka mimo znacznej wagi zapakowana profesjonalnie !
Damian z Pily, 2012.12.21
Otrzymalem wszystkie zamowione artykuly w nienaruszonym stanie,
Swietna obsluga,
Odpisywali na liczne maile BLYSKAWICZNIE,
Serdecznie polecam ten sklep.
dorotha, 2012.12.19
Profesjonalizm w każdym calu! Znakomity kontakt, świetnie opakowana przesyłka, a w środku znakomitej jakości towar! Dziękuję i na pewno jeszcze skorzystam z oferty. Pozdrawiam.
baton, 2012.12.19
Wszystko w jak najlepszym porządku-pełen profesjonalizm!!!!!
Gorąco polecam.
baton
Andrzej, 2012.12.17
Ogromne podziękowania dla Bogdana za błyskawiczną dostawę zabawki, na którą od dawna chorowałem. Ludzie ten gość prawie od ręki załatwił coś na co u innych sprzedawców czeka się tygodniami i to jzrobił to jeszcze w konkurencyjnej cenie . I mam najlepszy prezent pod choinkę od lat, nieważne, że sam sobie kupiłem ;-))
zbigr/Zbycho, 2012.12.17
Kolejne zamówienie, do którego nie sposób się przyczepić! Towar, zapakowanie, kontakt, szybkość dostawy - bez najmniejszych zastrzeżeń (jak zwykle zresztą). Olu i Bogdanie - DZIĘKI!!!
M. Rybacki, 2012.12.11
W sklepie zakupiłem latarkę Armytek Predator. Przesyłka expresowa, zapakowana w taki sposób, że przetrwa chyba zbliżający się koniec świata. O latarce pisać nie będę, bo zainteresowani dobrze znają jej zalety. To mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale chyba nie ostatni. Pozdrawiam, dziękuję Hexer-owi i oczywiście szanownej małżonce. Przy okazji życzę zdrowych wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku.
zmielot, 2012.12.07
Wszystko super. Opakowanie ekstra. Szybka dostawa. Prawdziwy HANDLOWIEC. Polecam.
harins, 2012.12.07
Witam! Latarka Predator dotarła do mnie wczoraj w stanie nienaruszonym, bardzo solidnie zapakowana. Wykonanie produktu na wysokim poziomie, trochę gorzej to wygląda w przypadku smyczy i klipsa ( ale to nie ma dla mnie kluczowego znaczenia). Czas oczekiwania na przesyłkę to osiem dni, ale wiem, że Sprzedawca zrobił wszystko,żebym tą latarkę otrzymał jak najszybciej.Polecam :)
Alex, 2012.11.30
Buena atencion, rapidez y seriedad
blagas, 2012.11.30
Po 4 dniach z Dortmundu doszła do mnie Latarka Armytek Predator no cóż wysyłka express. Sama latarka pierwsza klasa, wykonania na 6, sterownik godny pochwały, aczkolwiek wymaga trochę cierpliwości, ale gdy to opanujemy latarkę można skonfigurować wedle własnych potrzeb tj. teren, rower itp. Firma godna polecenia wiele razy kupowałem, i za pośrednictwem pana Bogdana kupowałem karabinek na egun.de i wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu. Pozdrawiam i Dziękuję .
Tomek, 2012.11.29
Solidna firma. Polecam.
AndyOO, 2012.11.29
No i następna pancernie zapakowana przesyłka do mnie dotarła ;)
Wielkie dzięki!!!
MarekP, 2012.11.28
Bardzo szybka dostawa. Doskonale zapakowane i dokladnie to czego sie spodziewalem. Mozna polecic ten sklep.

specoko, 2012.11.24
Dziękuję za udaną transakcję,wszystko OK! zawartość,opakowanie przesyłki,oraz szybka dostawa na najwyższym poziomie.
Handlowiec godny polecenia dla kupujących.
Paweł , 2012.11.20
Towar zgodny z deklarowaną jakością , b.dobry kontakt ze sprzedawcą .Solidnie i rzeczowo . POLECAM
Jarek, 2012.11.20
Bardzo profesjonalna obsluga. Swietny kontakt ze sprzedawca, szybka dostawa, solidnie zapakowana przesylka. Polecam!!!
Jarek, Płock, 2012.11.19
Polecam. Chciałoby się aby wszystkie firmy yak działały.
daras, 2012.11.19
Jest to już mój drugi zakup w tej firmie i ciągle na wysokim poziomie.
Perfekcyjna i kompetentna obsługa, towar w dobrej cenie, podejście do klienta pełny profesjonalizm. :-)
wako, 2012.11.15
Same pozytywy.
Potwierdzenie zamówienia,potwierdzenie przesyłki, towar solidne zapakowany,ceny normalne.
Polecam, na pewno nie są to moje ostatnie zakupy w tym sklepie :)
grzechu1979, 2012.10.26
Już kilka razy kupowałem śrut w tym sklepie i zawsze był pełen profesionalizm, śrut zapakowany idealnie. W pełni zgadzam sie z moim przedmówcą. Gorąco polecam!
Lech/go43, 2012.10.25
Szybko i profesjonalnie, pozdrawiam i dziękuję!
marian15116, 2012.10.24
Sklep godny polecenia. Towar mają z najwyższej półki. Paczka zapakowana bardzo solidnie, polecam
Piołun, 2012.10.24
Robiłem tu zakupy wiele razy, nigdy się nie zawiodłem. Przesyłka błyskawiczna i pancernie zapakowana, kontakt bardzo dobry. Ostatnio dostałem lepszy śrut niż zamawiałem, ponieważ zamawianego nie było na stanie! Podejście do klienta na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm!
Dziękuję i pozdrawiam.
Hubert Piotrowski, 2012.10.24
Sklep dla strzelców prowadzony przez strzelców, którzy doskonale znają oczekiwania klienta. Szkoda, że wciąż jest to rzadkość zwłaszcza na polskim rynku.
Po złożeniu zapytania na towar niekoniecznie znajdujący się w ofercie na stronie sklepu dostałem szybką i konkretną ofertę cenową. Potem już tylko zamówienie, wpłata, potwierdzenie zamówienia etc. Doskonały kontakt mailowy na każdym etapie. Przesyłka dobrze zabezpieczona dotarła nawet szybciej niż się spodziewałem. Towar zgodny z zamówieniem w cenach konkurencyjnych w porónaniu do ofert z mojego podwórka.
Szczerze mogę polecić każdemu klientowi ten sklep gdzie prowadzący go właściciele zadbają o każdego klienta.
Ze strzeleckim pozdrowieniem,
Hubert Piotrowski
Jablon71, 2012.10.24
Dobry kontakt , szybka przesyłka , same plusy . Zamawiałem pociski , paczka miała łączną wagę ok. 12kg. Zastanawiałem się jak sobie z tym poradzą . A tu proszę , paczka zapakowana wręcz idealnie . Zdecydowanie polecam sklep .
Andrzej, 2012.10.23
Otrzymałem maila z potwierdzeniem wysyłki zamówionego towaru, paczka dotarła następnego dnia. Stan przesyłki idealny, bez jakichkolwiek widocznych uszkodzeń, zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz. Karton opakowania gruby i sztywny - pięciowarstwowy. Paczka solidnie spakowana i porządnie oklejona. Śrut opakowany wielowarstwowo w folię bąbelkową, każde pudełko lub wagonik oddzielnie owinięty. Zawartość całkowicie zgodna z zamówieniem.
Co tu komentować - to już nawet nie profesjonalizm, ale po prostu pasja i zrozumienie potrzeby strzelca trafiania w cel, stąd nadzwyczajna staranność w pakowaniu śrutu.
Do tego serdeczne podejście i dodatkowa pomoc przy przesyłce z amazona, za co bardzo dziękuję.
Pozdrawiam, dziękuję i życzę sukcesów.
uki, 2012.10.19
Nie ma to jak "pancer" paczka! No i zakupy u człowieka, który zna się na rzeczy - sama przyjemność! Już planuję następne zakupy!
Dzięki Hexer! :)
Tomek, 2012.10.15
Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę. Dbałość o zabezpieczenie śrutu w transporcie jest budujący - tylko pozostaje mi potwierdzić idealny stan towaru po dotarciu do celu i podziękować. Musi się chcieć pakować każde pudełko z osobna - ale to właśnie nie pozostaje bez odzewu.
Kupowanie u Państwa to była przyjemność. Mam zamiar dalej zamawiać w tym sklepie.
Pozdrawiam serdecznie i polecam wszystkim.
halk88, 2012.10.05
Lufa bardzo dobrze zapakowana,bardzo dobry kontakt,szybka dostawa,towar w 100% zgodny z opisem POLECAM WSZYSTKIM pierwszy raz robiłem zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni!! Pozdrawiam
mski77, 2012.10.05
Współpracuje z tym małżeństwem od ok roku i muszę powiedzieć że to najlepszy sklep na jaki natknąłem się w sieci, nie dość że wszystko przychodzi na czas i jest "pancernie" opakowane to jeszcze można się dogadać i wybrać sposób zapłaty raz zdarzyło mi się nawet po terminie dostawy i to bez poganiania czy choćby najmniejszych pretensji.
Państwo KIMLA są wzorem jak powinno się prowadzić interesy.
P.S Mam cichą nadzieję że rozszerzą swoją działalność też na inne dziedziny sportów strzeleckich.
Pozdrawiam
M.S
Marcin, 2012.10.04

Witam, jak zawsze przesyłka, termin dostawy, paczka, obsługa itp wszystko super, także czas dostawy bardzo szybki. Na pewno polecam, robię tu zakupy już nie pierwszy raz i naprawdę warto.
dp, 2012.10.02
Polecam wszystkim - tym wystrychniętym na dudka przez innych sprzedawców i tym, którzy jeszcze o tym nie wiedzą
Oldze i Bogdanowi Kimlom można zaufać
Michał, 2012.09.20
Dziękuję za udaną transakcję,wszystko OK! zawartość,opakowanie przesyłki,oraz szybka dostawa na najwyższym poziomie.
Handlowiec godny polecenia dla kupujących.
AndyOO, 2012.09.14
Śrut kupowałem u Was już po raz drugi. Tak pancernie zapakowanej przesyłki nikt mi jeszcze nie przysyłał, trzeba by chyba walca drogowego, żeby ten śrut wewnątrz uszkodzić ;)
Wielkie dzięki i do następnej transakcji!!!
jarzebski, 2012.08.29
polecam, Chciałbym aby wszystkie firmy internetowe tak działały, polecam,
Jarek ,Płock, 2012.08.29
Sklep godny polecenia . Szyki kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Pozdrawiam.
mahonxx, 2012.08.29
Miałem poważne wątpliwości -firma w Niemczech wysyłka z Polski, ale "cena czyni cuda" i zaryzykowałem.
Towar pierwszej jakości, super cena, expresowa wysyłka -zamówiłem w poniedziałek w środę rano listonosz.
Jeśli chodzi o opakowanie to sam bym się w takiej paczce wysłał:-)
Całkowity profesjonalizm, mam nadzieję na następne zakupy. POLECAM w 100%
Nie wiem od kiedy sklep działa, ale mam nadzieję że utrzyma poziom.
podlasiak, 2012.08.25
Józef 2012 08 25
Szybko,profesjonalnie zapakowane,doba jakość-polecam.
Jan z Tych, 2012.08.23
Witam

Przesyłka dotarła w ciągu dwóch dni. Przesyła bardzo dobrze zapakowana , jakby w niej były kryształy. Dbałość o zadowolenie klienta jak najwyższa. Polecam wszystkim ten sklep.

Pozdrawiam Jan
hawken, 2012.08.21
Witam.Przesyłka dotarła w stanie idealnym w czasie jednej doby.Gratuluję i dziękuję.Staszek K.
jacek_gda, 2012.08.18
Cieszę sie, że to przedsięwzięcie, oparte na pasji jego właściciela, funkcjonuje i niech tak pozostanie jak najdłużej.
Paweł, 2012.08.17
Przesyłeczka ładnie zapakowane i wysłana błyskawicznie.
Wszystko na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam.
Jacek, Katowice, 2012.08.16
Expresowa przesyłka. Pełen profesjonalizm !
Piotr z Białegostoku, 2012.08.13
To już tradycja że w sklepie Olgi i Bogdana kupisz szybko, tanio markowe produkty. Kontakt z klientem jest wzorowy, paczka przychodzi szybko i zapakowana tak, jakby była tam porcelana. Polecam wszystkim.
Maciej, 2012.08.08
Tylko tu dostalem pierscien tloka do mojej FWB 300S To moj pierwszy zakup i napewno nie ostatni Tej czesci nie moglem dostac nawet u rusznikarzy DZIEKUJE BARDZO!!!!!
Maz, 2012.08.07
Doskonały kontakt z Panem Bogdanem, przesyłki docierają znakomicie zapakowane. Kupiłem wcześniej Scatta, teraz pociski (już dwa razy). Będę stałym klientem. Dziękuję i polecam!
zbigr/Zbycho, 2012.08.07
To, że zamówione kapiszony i kule przyszły błyskawicznie i świetnie zapakowane, to normalne, nie ma się co rozwodzić. Ale że Bogdan zgodził się przywieźć do Polski czarnoprochowca, ktory kupiłem przez egun - to już najwyższy stopień dbałości o klienta i, co rzadkie, bezinteresowna chęć pomocy. Oby więcej TAKICH LUDZI! Pozdrawiam i DZIĘKUJĘ!
Marcin Śląski, 2012.08.06
Perfekcyjna terminowość, towar rewelacja niedostępny w jakimkolwiek innym sklepie, polecę znajomym i sam też pewnie wrócę:)
Gajowy Marucha, 2012.07.31
towar OK , dobrze zapakowany , kupuję dalej
niebieski, 2012.07.20
Jeden z najlepszych sklepów internetowych. Profesjonalna obsługa, miły kontakt. Takiej obsługi klienta życzyłbym sobie w polskich sklepach!
Jan z Tych , 2012.07.18
Przesyłka dotarła w ciągu 3 dni od chwili złożenia zamówienia. Profesjonalna obsługa, Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuję i polecam.
357, 2012.07.12
Fachowcy, b. dobry kontakt, paczka b. dobrze zabezpieczona, towar pierwsza klasa (pociski HN miedziowane), zostaje stałym klientem tego sklepu :)
Maryush, 2012.06.25
DOBRA CENA, DOBRY TOWAR, OPAKOWANIE - CZOŁG MÓGŁBY PO NIM PRZEJECHAĆ.... I NIC
tralski, 2012.06.20
Właśnie dotarła do mnie przesyłka, a w środku niemal pancernie zapakowany śrut exact. Niskie ceny, błyskawiczna wysyłka. Polecam
Pozdrawiam
tt
pit7611, 2012.06.08
Jak zwykle towar najwyższej jakości szybko wysłany, w bardzo dobrej cenie. Polecam!
Jarek, 2012.05.24
Witam. Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko, starannie zapakowane.SUPER GRIP jest naprawdę super.
Pozdrawiam Jarek
Violetta, 2012.05.20
Witam,moje zamówienie zrealizowano bardzo szybko,przesyłka idealnie zapakowana i dostarczona w stanie idealnym.Pomoc w realizacji zamówienia po prostu super.Polecam !!!!
radek, 2012.05.18
Przesyłka wysłana szybko, bez uszkodzeń, dobrze zapakowana. Towar raczej niedostępny nigdzie indziej, dobrej jakości. Polecam.
watom, 2012.05.16
Zamówienie złożyłem w piątek wieczorem, a we środę miałem przesyłkę w domu. Wszystko szybki i sprawnie. Polecam
zbigr, 2012.04.23
Jak zwykle - przemiły kontakt, absolutnie profesjonalne podejście do klienta, towar prima sort, zapakowany idealnie i błyskawiczna wysyłka. Aż głupio pisać taką laurkę, ale naprawdę inaczej się nie da! Polecam bez zastrzeżeń!
hawken, 2012.04.18
Witam.Przesyłka dotarła kompletna,stan idealny.Dzięki za katalog tarcz Kruegera.Pozdrawiam Staszek K.
maynard, 2012.04.18
Wszystko w najlepszym porządku,szybka przesyłka,pancernie zabezpieczony śrut.Dziękuję,pozdrawiam,polecam.
Michał, 2012.04.17
Szybka przesyłka! Wzorowa obsługa i kontakt ze sprzedającym (nawet o 20:00 zaraz po napisaniu e-maila dostałem odpowiedź). Towar starannie zapakowany. Brak uszkodzeń. Ja na pewno jeszcze tutaj wrócę.
Dariusz P., 2012.04.11
Sympatyczny kontakt z Panem Bogdanem,profesjonalna obsługa.Przesyłka zgodna ze złożonym zamówieniem błyskawicznie wysłana.Towar troskliwie zapakowany i w dobrej cenie,polecam gorąco innym klientom.Dziękuję i pozdrawiam.
banax, 2012.04.11
Jak zwykle najwyższy poziom obsługi na każdym etapie transakcji. Dziękuję i oczywiście polecam.
MFor, 2012.03.18
Doskonały i miły kontakt, bardzo dobre zabezpieczenie zawartości przesyłki, w miarę szybka wysyłka. Świetna współpraca, po prostu konkretnie i na temat. Szczerze POLECAM!
Dale, 2012.03.16
Części trudno osiągalne gdzie indziej, wysyłane są prawie "od ręki" :) Przesyłka b. dobrze zabezpieczona i opisana. Pełny kontakt od początku, do samego końca. Ceny też bardzo przyzwoite, koszty przesyłki na minimalnym poziomie. Słowem, każdemu mogę polecić ze spokojnym sumieniem - jak widzę, nie pierwszy i pewnie nie ostatni.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Marek
harry-ex, 2012.03.16
Wszystko w jak najlepszym porządku . Towar zgodny z zamówieniem i super zabezpieczony . Gorąco polecam.
Józef Kruk, 2012.03.14
Bardzo dziękuję za udaną i szybką transakcję! Gorąco polecam!!!
kaktus48, 2012.03.12
Polecam.
Bardzo dobry kontakt,towar wysokiej jakości w super cenie, doskonale zabezpieczona przesyłka.
volvo-, 2012.03.02
Fachowa obsługa, szybka wysyłka. Towar bardzo dobrej jakości. Dobrze zabezpieczony.
Następne zakupy na pewno w tym sklepie.
Pozdrawiam i dziękuję.
aaa, 2012.02.17
did my first comment work?
tomo777@onet.eu, 2012.02.16
Solidni, rzetelni, jestem zadowolony, polecam.
Maryush, 2012.02.09
Polecam ten sklep. Towar najlepszej jakości, starannie zapakowany, szybka dostawa, miła obsługa. POLECAM!!!
jamaraja301, 2012.01.26
Polecam.Wsio profesionel.Dostawa terminowa.Nawet więcej...Starannie zapakowane.Będę Tu zamawiał.Na pewno.Pozdrawiam P.Bogdana wraz z małżonką.Sukcesów.
Ryszard.Włocławek., 2012.01.26
Krótko-obsługa super,ceny najlepsze dla kupującego,śrut pierwszy gatunek.
Namawiam innych wiatrówkowiczów do zakupu w tym sklepie internetowym.
volvo-, 2012.01.21
Fachowa obsługa, wzorowy kontakt z klientem. Towar bardzo dobrej jakości. Dobrze zabezpieczony.
Pozdrawiam i dziękuję.
Karel, 2012.01.02
Bedankt voor de snelle service; Bodgan heeft me snel vooruit geholpen. Karel.
Lechu, 2012.01.02
Profesjonalne podejście do każdej mojej dotychczasowej transakcji. Jakość towarów, jak i sposób zabezpieczenia na czas transportu -na najwyższym poziomie. Sklep prowadzony przez ludzi z pasją. Polecam każdemu.
Donkihot., 2011.12.28
Same ++++++++
Poprosiłem o towar którego nie było w ofercie i bez problemu dostałem odpowiedź że jest możliwość sprowadzić i to jeszcze w dobrej cenie.
Przesyłka szybko dotarła, a w środku to na czym mi zależało.
Serdecznie dziękuję, pozdrawiam i polecam.
GC11, 2011.12.27
Paczka dotarła expressowo. Towar bez zarzutu.
Gorąco polecam !
Wojtan, 2011.12.27
Gratuluję tak rzetelnie i profesjonalnie prowadzonego sklepu internetowego: na bieżąco informacje o stanie przesyłki, która zresztą przychodzi bardzo szybko i jest starannie zapakowana, stosownie do zawartości, która jest przesyłana.
Punisher, 2011.12.21
Szybka przesyłka. Dobry kontakt. Dostarczony towar zgadza się z opisem na stronie sprzedawcy. Towar dobrze zabezpieczony. Dotarł do mnie bez uszkodzeń. Bardzo dobry sprzedawca. Polecam !!! Na pewno jeszcze zrobie tutaj zakupy !!!
Krzysztof R., 2011.12.12
Przesyłka bardzo dobrze zapakowanych śrutów trwała troszkę ponad tydzień. Polecam.
JacekB, 2011.12.06
Wszystko świetnie i to w Mikołaja. Dzięki za cierpliwość.
Ryszard R., 2011.12.06
Profesjonalna obsługa sklepu. Perfekcyjny kontakt z klientem. Towar bardzo dobrej jakości. Jeszcze tu powrócę. Dziękuję :)
hawken, 2011.12.05
Witam serdecznie.Przesyłkę otrzymałem dzisiaj zgodnie z zamówieniem,kompletną.Stan bez uwag.Pozdrawiam i życzę sukcesów strzeleckich i handlowych.Staszek K.
hawken, 2011.10.31
Witam.Przesyłkę otrzymałem w stanie b.dobrym,kompletną.Z książki Ways of the Rifle jestem bardzo zadowolony,spełni jak sądze moje potrzeby i pomoże w doskonaleniu sztuki strzeleckiej.Pozdrawiam Staszek K.
tomo, 2011.10.26
Super towar, dobra cena, błyskawiczna przesyłka, dziękuję polecam pozdrawiam.
Kodosfera.com, 2011.10.14
Super kontakt i szybka realizacja. Jak zwykle jestem zadowolony.
http://kodosfera.com
Guido, 2011.10.01
Hallo,
Ik heb goede ervaringen met Bogdan Kimla. Hij reageert snel en is er serieus mee bezig. Het is goed zaken doen met hem!
Vriendelijke groet,
Guido (Nederland)
Filament, 2011.09.27
Drożej niż w Polsce, np tears-again dwa razy drożej.
Donkihot, 2011.09.27
Witam, serdecznie dziękuję Bogdanowi i Oldze za pomoc w zakupieniu karabinka na eGun. Powiem szczerze że bałem się zakupów za granicą, ale z pełną odpowiedzialnością za słowa które teraz napiszę: POLECAM WSZYSTKIM TYCH LUDZI, ICH FACHOWA POMOC, ŻYCZLIWOŚĆ I DBAŁOŚĆ O PIENIĄDZE KLIENTA JEST NIEOCENIONA.
Dziękuję i pozdrawiam.
Sebastian.
west.m, 2011.09.05
Pierwsze zakupy zrobiłem na próbę. Teraz zostałem "fanem" tego sklepu. Życzliwy, świetny kontakt z dozą poczucia humoru. Niespotykana odpowiedzialność za towar. Śrut o jakości, której nie spotkamy w innych sklepach. Do tej pory używałe H&N FTT. Po zakupie Exacta śrut został zważony na wadze z trzema zerami po przecinku. Nigdy nie ważyłem tak bardzo wyrównanego wagowo śrutu. Po prostu rewelacja. Ale dopiero strzelanie na dystansie 30-50 m pokazało jego doskonałe właściwości. Zdecydowanie poprawiłem swoje wyniki. Do tego wszystkiego ceny. Bardzo konkurencyjne w stosunku do innych dystrybutorów. Nie mówiąc już
o szybkich dostawach ( na drugi dzień ). Z czystym sumieniem polecam sklep znajomym.
Serdeczne podziękowania i życzenia utrzymania doskonałego pozimu jakości i obsługi klienta, a rynek będzie należał do Państwa.
Sotirios.G, 2011.09.04
Χαιρετισμους απο Ελλάδα! Συστήνω αυτό το κατάστημα, καθώς έμεινα ικανοποιημένος σε όλα τα επίπεδα. Πολύ καλή επικοινωνία, καλές τιμές προιόντων και μεταφορικών προς Ελλάδα. Θα ψωνίσω και πάλι!
Greetings from Greece! I strongly recommend this store. I am satisfied and i will buy again! Thanks Bogdan!
hawken, 2011.08.23
Przesyłkę otrzymałem dzisiaj.Dzięki za szybką dostawę.Opakowane i dostarczone na najwyższym poziomie.Pozdrawiam Staszek K.
harry-ex, 2011.08.22
Bardzo dziękuję Bogdanowi i Oldze za szybką realizację zamówienia. Pozdrawiam i namawiam wszystkich na zakupy u Nich.
Roman
Siggi, 2011.08.15
Hallo Bogdan,
die Dias sind gut angekommen. Super Verpackung!! Alles Bestens und ohne Beschädigungen. Habe eine Dose probehalber geöffnet. Alle Dias sind wohlauf. Vielen Dank.
Lieber Gruß
Siggi
Aivar, 2011.08.14
Bogdan on väga hea IT spetsialist, alati abiks kui probleeme php, Quick.CMS või Quick.Cart-iga. Kõik minu probleemid on saanud VÄGA kiire ja professionaalse lahenduse. Julgen kindlalt soovitada Bogdani IT teenuseid ja tema e-pood on ka super oma madalate hindade ja kiire kauba saatmisega.
Väga rahulolev klient Eestist
lukas, 2011.08.08
Firma rzetelna godna polecenia, paczki pakowane profesjonalnie, dobry kontakt e-mail, wysoka jakość produktów, szybka wysyłka.
Harry-ex, 2011.07.15
Dziękuję serdecznie Bogdanowi i Oldze za ekspresową przesyłkę. Kupowanie u Nich to czysta przyjemność. Gorąco polecam bo warto.
Spinner, 2011.07.14
Dziękuję za szybką realizację. Wczoraj przyszły dwie paczki, jedna z tarczami druga z wyszywkami. Śliczności.
Staszek K., 2011.07.06
Witam. Przesyłkę otrzymałem 04-07-11r. Stan się zgadza, pięknie zapakowane. Dzięki za bonusy.
Anereu, 2011.06.17
Obrigado ao Bogdan, pelo profissionalismo demonstrado e, verdadeiramente foi um prazer ter feito negócio com ele.
Obrigado por tudo e cumprimentos.
Jacek, 2011.06.16
Przesyłka doleciała piorunem, kompletna, nieuszkodzona czyli tak jak się spodziewałem. Już Was poleciłem koledze, myślę, że się skusi.
Dziękuję i pozdrawiam.
Jacek
banax, 2011.06.14
Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie, oprócz cen oczywiście, te spadają, a jakość obsługi rośnie:).
Dziękuję i pozdrawiam.
Adam Zielinski, 2011.03.23
Polecam super sklep bardzo przyjemna obsluga i super zapakowana przesylka
Maciej, 2011.03.07
Super kontakt i szybka realizacja. Jak zwykle jestem zadowolony.
http://my-polis.com
Losiek, 2011.03.02
Dzisiaj dotarła do mnie kolejna przesyłka. Jak poprzednio, świetnie opakowana. Jeżeli chodzi o jakość dostarczanego towaru - jak zawsze - najwyższa. Kontakt z Bogdanem bardzo sympatyczny, informacje rzetelne i fachowe. A na koniec- polecam nowość - firearms pocket set - zestaw (linka) do czyszczenia luf broni palnej za pomocą specjalnych wkładek filcowych. SUPER. Bardzo przemyślany, łatwy w obsłudze i przechowywaniu, a co najważniejsze, bezpieczny dla korony lufy. Bogdanie, dziękuję, liczę na dalszą współpracę, pozdrawiam.
banax, 2010.12.27
Jeden sklep reklamował się tak: "Sprzedajemy zadowolenie", ale to tylko slogan był. Zakupy u hexer'a, to dopiero zadowolenie, po raz kolejny mnie zaskoczył, powiedział bym "Więcej dobrego, niż byś chciał kolego".Szanowne koleżanki przepraszam, że pominąłem ale mi się nie rymują ;). Chcesz pełnego profesjonalizmu, nie chcesz przepłacić, to właśnie tu :).
Robert F., 2010.10.26
Kupiłem już kilka fantów u Bogdana i muszę przyznać, iż ani razu się nie zawiodłem. Tradycyjnie bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Ceny iście konkurencyjne. :)
Rafał, 2010.10.21
extra towar, duży asortyment, błyskawiczna wysyłka, niskie ceny zarówno wysyłki jak i towaru - jeśli te elementy układanki pozostaną na tym poziomie to z pewnością tylko tutaj będę się zaopatrywał w śrut, tarcze i inne niezbędne akcesoria...
Jestem po pierwszych zakupach, pewnie nie ostatnich!
Grzesiek K., 2010.10.02
Super kontakt i szybka realizacja. Jak zwykle jestem zadowolony.
Aigar, 2010.09.06
Greetings from Estonia! Bogdan is a very good teacher :) He helped me to solve some design problems in quick.cart CMS and everything works well now.
banax, 2010.08.31
Kolejne udane zakupy. Wszystko w pierwszym gatunku. Polecam gorąco.
Łukasz Stachura, 2010.07.20
Sympatyczna strona, ładnie chodzi, ceny konkurencyjne - więc tylko powodzenia życzyć.
diamel, 2010.05.25
Pragnę podziękować na łamach tej strony jej właścicielowi - Bogdanowi. Człowiek zeń uczynny, miły a przede wszystkim fachmen jakich mało. Jego skrypty działają bez zarzutu, komentowane która zmienna gdzie i po co, no i wiele cierpliwości ma gdy ślęczy nad czyimś kodem, gdy ktoś coś spierniczy;) Dzięki majster!! Pozdrawiam
Beeeeer, 2010.05.13
Genialny plugin do wysylki maila po kazdorazowej zmianie statusu ;]
pomoc super i wszysto ładnie wyjasnione ;]
bierz za to kaske :D
szefcio, 2010.05.12
śrut dotarł w poniedziałek celność zdumiewająca choć do dozwalania lepsze byłyby kulki
Pzdr, boss
Olka, 2010.05.07
Интересно, а кирилица видна?
misior, 2010.05.07
Hexerku, a dodasz na lewo, do działu Informację rubrykę aktualności. Napisał byś tam o zmianach na stronie (nowe teksty, nowe dodatki etc...). Pomogło by to i nie zmuszało do przeglądania różnych zakamarków...
Julian, 2010.05.05
did my first comment work?
banax, 2010.04.26
Wszystko jak by się zawsze chciało, super towar w super cenie, wysyłka i kontakt bez zarzutów. Czasem może trafić się więcej niż się spodziewacie, nie dajcie się zaskoczyć ;).
Przeglądam oferty różnych e-sklepów, takiego asortymentu jednak jeszcze nie widziałem. Podoba mi się, strona też. Mogę szczerze polecić.
jaczax, 2010.04.23
Nie to, żebym chciał cukrować, ale zamówiony towar bez zarzutu, stronka też mi się podoba, prężnie rozwija się, toteż Kolego Bogdanie miałeś fantastyczny pomysł na połączenie przyjemnego z pożytecznym :)
dodaj komentarz
podpis/nick wpisz kod
wpisz kod z obrazka
 
page generated in: 0.0581 s.
visitors now: 5
 

pistolet wiatrówka pociski strzelectwo